Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Őrült vagyok? Pls help!

SeSe1234 kérdése:

Őrült vagyok? Pls help!

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és tudom hogy azt gondoljátok; mi a francot èrt ez azon hogy őrült? Nos, mostanában sokat csapkodok mindenütt, sírok ok nélkül, éjjel alig kapok levegőt és ùgy èrzem hogy az egész világot megtudnám ölelni (?) és, nyugi ez az utolsó, ma elkeztem magam kaparni a vonalzommal és most lett egy seb szerű bigyò. Kell mennem phszihologushoz (nem tom hogy írjak bocsi) vagy valami bajom? Pls gyors válasz kene!

2015. máj. 11. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy őrült lennél, gondolom nerég léptél be a kamszkorba, szóval.. :)

Egyébként gondolom lány vagy, nem?

Nos... ok nélkül azért csak úgy nem szoktak sírni emberek..

igazából a kérdés az, hogy othon, legalábbis így akikkel együtt laksz, vagy szülőkkel iylesmi minden rendben?

Utalhat amúgy ez elfojtott érzelmekre is, amiket mélyen magadba temettél, és így jönnek fel, bár. utalhat másra is...

HA gondolod menj el pszicholgusghoz aki a suliba van, talán tud mást is mondani :)

2015. máj. 11. 22:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nincs semmi bajom a csaldommal, sehol, de megkapartam magam a vonalzoval (mint ahogy említettem) és most van egy kiallo bigyo... el tűnni??? :/
2015. máj. 11. 22:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Ajj nem tudok irni... na ki áll egy seb szerű íze az elfog tűnni??? Waaaa
2015. máj. 11. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:

gondolom előbb-utóbb el fog tűnni :D

csak ne izélgesd és nem lesz gond, de azért nem árt ha lefertőtleníted, vagy iylesmi ,ha vérzik.. bár fene tudja. xd

2015. máj. 11. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Dolgoznak a hormonok a viselkedésed erre utalnak!
2015. máj. 12. 17:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. máj. 12. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!