Klaudia0824 kérdése:
Decemberben rögzített hasi hálót helyeztek be, vállalhatok-e már kisbabát?
Figyelt kérdés
(Még nem szültem, de nagyon vágyunk már egy pici babàra a dokim 1 hétig most nem elérhető.)#Hasi háló #még nem szültem
2015. ápr. 18. 20:32
1/3 anonim válasza:
Es egy heten mulik minden. Nehogy veletlenul megkerdezd az orvost, nehogy megvard a szakerto velemenyt, neeeem, kerdezz a gyk-n vadidegeneket, akik latatlanban megmondjak kibirja-e a hasfalad a terhesseget...
2/3 anonim válasza:
Hát azt az egy hetet már várd meg és kérdezd meg a dokid, azért ez szerintem nagyon nem olyan dolog, amiben laikusok véleményére szabad adni.
3/3 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy a doktor véleménye számít! Csak kiváncsi voltam,hogy valaki volt-e már így mert a válaszoló új kérdéseket sző, amit feltennék az orvosomnak,de e-mailben kaptam egy rövid választ az orvosomtól. :) Kedves Klaudia! Először gratulálni szeretnék a nemes tervükhöz . A beültetett háló nem a hasüregben van, hanem a hasfalban. A hasüregtől egy vékony lemez választja . A terhességet nem zavarja, nem bántja a méhet sem. Sőt Önnek biztonságot nyújt, hisz erősebb lett a hasfala! Szép napot kívánok! Üdvözlet
Ezt pedig, azért osztom meg itt, mert bárki más is járhatott úgy ahogy én!
Köszönöm
2015. ápr. 18. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!