Ngyon fontos!! Eltört a lázméro a hálószobába mit kell csinalni?
"Mi a teendő, ha összetörik a lázmérőnk?
Először is: TILOS FELPORSZÍVÓZNI, MÉG ÚN. HEPA SZŰRŐS PORSZÍVÓVAL SEM!"
Nos néhány kérdés:
1.) Egyáltalán higanyos volt az a lázmérő? Mert nem írtad, csak az agyadba vert rinya látszik az írásodon!
2.) Ha higanyos is volt, csak a burkolat tört el, vagy a bele is? Kifolyt a higany?
Egy hőmérőtől ne fog kipusztulni a család!
Ha higany kerül a földre, akkor azt egy papírlappal össze lehet szedni, és egy zárható üvegbe tölteni, a maradékot pedig le kell szórni kénporral.
1.Igen higanyos volt
2.igen szet tort 2 fele
3.segitsen mar valaki nem lesz akk semmi?:Mert csak sztem rogton szett tort kivitte rotgon anyu de en o miata agodok mert megfogta kezzel
fiuk ezen nagyot rohogtem :D
''jajj, ne hozzátok már rrá a frászt a csajra!
igen, mérgező, de egy hőmérőben nincs olyan sok, hogy bárki is meghalna tőle.
én évekkel ezelőtt törtem el egyet .. órákig játszottam vele... egyik kéz, másik kéz... majd beleejtettem a malteros vödörbe és felkenték a csempe alá a konyhában... mindenki életben van...
kiskutya ha megette... akkor majd kijön belőle... itasd le tejjel... vagy nem tudom, de nem fog meghalni...
... bár, személy szerint nem ettem még higanyt!
''
"Az üzenet szövege: nem vagyok hulye lattam hogy ket felben volt a lazmero szten akkor ne tort el vagy mi?"
1.) Ne privátban irkálj, ez egy nyilvános oldal!
2.) Ne hazudozz, a kérdésben azt írtad: "Lehe nem is tort el mert annyit lattam hogy az oldala lepattant"
3.) De igenis hülye vagy, mert beszartál és kirohantál, és azt se tudod, hogy egyáltalán higanyos volt-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!