Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Neked volt már gipszben a lábad?

Neked volt már gipszben a lábad?

Figyelt kérdés
Milyen sérülés miatt és meddig voltál gipszben? Nagyon rossz volt? Nagyok korlátozott a mindennapokban?

2015. ápr. 9. 06:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem volt.
2015. ápr. 9. 07:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Bokatörés, leestem a lépcsöröl

[link]

[link]

2015. ápr. 9. 21:34
 3/5 anonim válasza:
Volt, a bokám repedt meg, mert télen lecsúsztam a lépcsőn, 6 éve. Mivel fekvő gipszet kaptam 3 hétig, és minden nap injekcióznom kellett magam, ezáltal a mosdóba is fél lábon tudtam csak kiugrálni, igen nagyon zavart, és alig vártam, hogy lekerüljön! :)
2015. ápr. 13. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt és mankó nélkül nem tudtam sehová menni. Fel is tettem magamban a kérdést: Aki bottal jár, az affektál, vagy csak szédül? Mert ha egyik lábad gipszben van, semmit nem ér a bot.
2015. nov. 11. 15:44
 5/5 anonim válasza:

Igen volt, pár éve nyáron leestem a lépcsőn, és sikerült magam alá törni a bokámat, besántikáltam a munkahelyemre,villamos fel/le szállás nagyon kellemetlen volt, de úgy voltam vele, hogy csak kiment majd elmúlik,este apa vitt be az ügyeletre.

1 hét fekvő, 5 hét járó gipszet kaptam az augusztusi melegben. Mindennap kellett szurkálni a pocakomba a szurit, na azt nem szerettem.

Én könnyített gipszet kértem, nem volt olcsó, de megérte, apum papucsa pont ráment, és könnyebben mozogtam vele, a légycsapó nyelével vakargattam

alatta a lábamat időnként :)

24/L

2015. nov. 11. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!