Vágások nyomait mivel tudnám eltüntetni?
elöző: igen lehet okosabb lett volna előbb gondolkodni de nem tudhatod mi áll a háttérbe..és szerintem az vesse az első követ aki még soha sem hibázott ;)
a kérdezőnek pedig azt tudom mondani hogy egy heg sajnos tényleg örökre szól (bár ha halványabb még jobb lehet a helzet) ma már azért valamennyire javítható..pl vannak lézeres műtétek amikkel annyira el tudják halványítani hogy csak egész közelrő lehet látni de ezért sajnos gondolom megkérik a pénzt...:/ vagy ha bevállalod akár egy szép tetoválással is eltűntetheted...tudom sokan tetoválás ellenesek én sem mondom hogy tele kell varratni a testünket xde egy számunkra fontos és kedves motívum, felirat vagy egy szép és sokat jelentő kép amit nem bánunk meg még mindig jobban mutat a bőrön mint pl egy összeszabdalt csukló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!