Nem lesz bajom ha a karácsonyi égősort amit éjszakai világitásként használok, hozzá értem és meg rázta az ujjam?
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 00:06
1/7 anonim válasza:
nem nagyon értek ehhez, de szerintem nem normális ha ráz. akkor ott valami zárlatos lehet, ami komoly bajt is okozhat. Égett már le karácsonyfa és szoba hibás égősor miatt..(nem nekem, de sokszor hallani)
2/7 anonim válasza:
vágd ki a kukába
mennyire rázott meg, meddig ment, látszik valami?
bár ha gyakorira írsz kérdést biztos nincs semmi gond :)
szóval nyugi, de vágd kukába az egészet, mert életveszélyes.
4/7 anonim válasza:
hol értél hozzá egyeltalán? a műanyag részek nem rázhatnak, akkor kuka. ha valami kínai vacak amit tilos volt forgalmazni, az szintén kuka.
ha szétszedted, akkor rázhat, mert villannyal megy.
5/7 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy statikus kisülés volt vagy tényleges áram. Milyen típusú égősor? Ha LED-es, akkor a transzformátor után nem kellene akkora feszültségnek lennie, ami gondot okozhat. Egy multiméterrel megnézném, hogy a konnektor földeléséhez képest mekkora feszültség van azon a ponton, ahol megrázott, így megtudhatnád, hogy tényleg hibás-e. Ha igen, tehát valóban 100V feletti értéket mérsz, akkor érdemes orvosnak megmutatni, mert látszólag tünetmentesen is lehet a szívritmusban változás.
6/7 anonim válasza:
Dobd ki, viszont mivel tudtál ide írni nem igazán lesz bajod.
7/7 anonim válasza:
nem, főleg ha elmész kinába, vezetőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!