Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fáj a térdem, de nem tudom...

Fáj a térdem, de nem tudom miért? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nah szóval, két hétig beteg voltam (infulenza) és most visszamentem edzeni és valamiért elekzdett fájni a térdem... Pontosabban a térdkalácsom körül, de inkább belül. Mind a két térdem, de a bal erősebben. Az edzés elején alig tudtam futni, de ahogy közeledtünk az edzés vége felé, egyre kevésbé fájt. Mára már jobb lett, de még mindíg fáj valamennyire. Vajon mitől lehet? Előtte semmi problémám nem volt. Talán a hirtelen megterheléstől, vagy esetleg a betegség ráhúzódott a volna térdeimre? Mennyi idő amég ez elmúlik? Előre is köszi!

2015. márc. 3. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínű ráhúzódott a térdízületeidre. Előfordul, hogy te már rég túl vagy a betegségen, de rá 2-3 héte bedurran valamelyik ízület. Szerintem még 7-10 napot pihentesd, szedj aszpirint és ha már nincsenek panaszaid akkor hajrá.
2015. márc. 3. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a gyors választ😊
2015. márc. 3. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen vírusbetegségeknek van ilyen késői hatása is. Nem lehet tudni, hogy egyféle vagy többféle vírus támadott-e meg és olyan is előfordul, hogy az izületekben és az idegeket burkoló zsíros hüvelyben dekkoló más vírusok átmenetileg aktivizálódnak.
2015. márc. 3. 18:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha most elkezdek edzeni, annak lehet valami következménye?😞
2015. márc. 3. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. Pl az, hogy sosem múlik el a térdfájásod. Én nem kockáztatnék. A térdfájdalom nekem ráér 70 éves koromig.
2015. márc. 3. 18:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Emberek, elmentem kedden edzésre és nem fájt a térdem, azóta kenegetem és szedek gyulladáscsökkentőt, de most már minden ok!
2015. márc. 7. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!