Lehet rá Bephanten Plus kenőcsöt kenni?
Figyelt kérdés
Vasárnap elestem, a térdem zúzódott és egy nagy sebem is lett. Voltam orvosnál fertőrlenítette, kaptam tetanuszt is. Azóta keddre naggyából bevarrosodott a sebem, de szerdán amikor gézlapot tettem rá(iskolába kellett menjek) es kb. 8óra után amikor levettem a seb felszaladt egy kicsit, estere gennyezni kezdett, ma pedig ismét amikor levettem délután a kötést róla felszakadt a seb mégnagyobb területen. Mind a kétszer fertőtlenítettem Betadinnal és késöbb pedig Bepanthen Plust kentem rá. Nem lesz baj ettől hogy a felszakadt sebbe krém kerül?2015. febr. 26. 19:21
1/1 anonim válasza:
Nem lesz bajod, sőt, jó is rá, mert a száraz, varrasodó bőrt kicsit puhítja és nem fog olyan könnyen berepedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!