Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kézenállás, bukfenc, hogyan,...

Kézenállás, bukfenc, hogyan, praktikák esetleg?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem feltétlen egy bonyolult dolog ez, de amióta megpróbált és félúton teljes testsúlyommal a nyakamra estem úgy hogy nem kevés ideig fájt, azóta reflexből is jobban félek tőle.

A lényeg, hogy testnevelés órán kellene megcsinálni, a lényeg, hogy felmegyek kézenállásba 90 fokig aztán kicsit túl és bukfencszerűen összeesek.

Na most ez nálam úgy működik, hogy felmegyek a 90-ből 60-65 fokig kb aztán reflexből félek és vissza akarok menni a földre, ezért mivel nem vagyok magabiztos, a lábaimat visszaeresztem, nem tartom ki, elvesztem a maradék egyensúlyom is és vagy visszaesek vagy a kezeimet egyszerűen kiveszem magam alól, mert minnél hamarabb földet akarok érni, utóbbi esetnél estem a nyakamra.

Na most kéne valami ötlet, hogy mégis hogy álljak hozzá, elméletbe hogy rakjam össze a mozdulatokat és körübelül hogy vitelezzem ki.

17/F

Válaszaitok előre is köszönöm!

2015. febr. 24. 21:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!