Menjek így edzeni?
Vasárnapra becsípődött az ülőidegem, ma tartok ott, hogy fájdalomcsillapítót nem vettem be és tudok rendesen járni. Viszont még néha nyilall, meg érzem, hogy még nem teljesen jó.
Csak hétköznap tudok menni edzeni, tehát a kérdésem... Szerintetek menjek?
Amúgy konditerembe járok, 1 óra kardió, majd erősítés.
Vagy a másik lehetőség, hogy letöltök valamit itthonra erre a 2 napra, mert ha elvonszolom magam a terembe, akkor nem tudok laza edzést csinálni..
És ezt mégis honnan veszed, hogy "becsípődött az ülőideged"? Csak mondom, hogy komoly edzés mellett nekem is volt olyan, hogy egyszercsak beállt a derekam, aztán 1 napig mozogni se tudtam, utána meg szolidan már tudtam mozogni, orvos, mr, kiderült, hogy gerincsérvem van.
szóval csak óvatosan!
inkább csak nyújts, ha teheted, vagy olyan dolgokat csinálj, ami egyenes háttal végezhető (pl húzódzkodás, fekvőtámasz, esetleg hasprés de leszorított derékkal, nem teljes felülés).
A fogyókúra rovatba írtam amúgy, most látom, átrakták ide... Kövér nő vagyok, fogyás a célom, nem szoktam húzdzkodni meg ilyenek.. Felülést próbáltam nemrég, de fájt.
Onnan veszem, hogy egyértelmű:D Idegfájdalom, sugárzik hátsó combba, térd felé, illetve fenékbe. Nem sima derékfájás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!