Meddig fájhat a csont, ha elestem, s megütöttem?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, ostoba vagyok, menjek orvoshoz!
Még december elején estem szó szerint pofára. Nagyon megütöttem a mellkasomat. Azt mondják így elesni 6 hónapos kor felett nem lehet. Nekem sikerült. Kézzel nem tudtam tompítani.
Sokáig fájt jobbra fent több bordám is (a kulcscsontom nem). Egy idő után teljesen elmúlt, de most egy hete megint fáj.
Ha meleg levegőt nyomok rá, enyhül. Véletlen tapasztalás nem "gyógymód".
Levegővétel, mozgás nem befolyásolja, ezért repedésre nem gondolok, annak már egyébként is gyógyulnia kellene.
2015. febr. 10. 12:50
1/1 szamo77db válasza:
Sokáig fájni fog. A csont nehezen heveri ki, ha valamilyen sérülés éri. Egyszer télen elestem, a jobb térdemet ütöttem meg, kellett neki egy hónap, míg rendbe jött egészen. Légy türelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!