Tegnap kosarazás közben megrántottam/megütöttem az ujjam. Reggelre bedagadt. Ha behajlítom feszül és fáj. Csont szerintem nem sérült, csak ín. Fontos orvoshoz menni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 08:18
1/4 anonim válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz, ő szakszerűen el tud látni. Jó bulást.
2/4 anonim válasza:
Persze menj el ... nekem is egy jelentéktelennek tűnő kis duzzanatból aztán mégis műtét leszm, szóval mindenképpen !!!
3/4 anonim válasza:
Meghúzódott valószinűleg! Felesleges orvoshoz rohanni, nem csinál vele semmit! Majd magától meggyógyul! De ha holnapra rosszabb lesz, nézz el a dokihoz!
4/4 anonim válasza:
Igen, menj el orvoshoz. Lehet hogy sínbe teszi max 1 hétre és meglátod el is felejted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!