Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miért fáj a jobb lapockámnál...

Miért fáj a jobb lapockámnál a hátam felüléskor?

Figyelt kérdés
Úgy egy hónapja elkezdtem edzeni. Fokozatosan egyre jobban erőltette magam, de azért vigyáztam magamra. Tegnap óta viszont elkezdett fájni a jobb lapockámnál a hátam. 1-2 felülés után annyira fáj, hogy nem tudok többet csinálni. Ha ülök, állok, fekszem, akkor minimálisan érzem a fájdalmat. Ha a törzsemet balra fordítom teljesen meg is szűnik a fájdalom, ha jobbra fordítom, akkor felerősödik.

2015. febr. 7. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
A háti csigolya okozza. Egy kis pihenés után újból kezdheted az edzést. Ha nem múlik, akkor menj el röntgenre.
2015. febr. 7. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

"A háti csigolya okozza."

Azt ugye tudod, hogy ezzel jól nem mondtál semmit?

De nem is baj, hiszen sarlatánság volna így neten keresztül látatlanban megmondani, hogy kinek miért fáj valami. Legfeljebb tippelni lehet.

2015. febr. 7. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Meghúztad, vagy becsípődött, esetleg izomláz, kenegesd reuma, vagy sportkrémmel és egy ideig pihentesd.
2015. febr. 8. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt a problémám és a 4-es háti csigolya okozta. Mindenképp reumára el kell menni és röntgent csináltatni.
2015. febr. 8. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!