Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bokasérülés, valaki tud segíteni?

Bokasérülés, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
3hete alámfordult a bokám, éreztem egy reccsenést és nagyon fájt.. elmentem a sürgéségire ahol megröntgenezték és azt mondták meghúzódott a bokaszalag, azóta már nem fáj,szépen mozgatom, kocogni is tudok vele, focizni is próbáltam de az még fájdalommal jár.. hogyan erősítsem meg a szalagot? Milyen gyakorlatokat kell csinálnom?
2015. febr. 4. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék magán orvoshoz,tavasszal így voltam én is.(Egyébként még korai erőltetni szerintem.)Ha érdekel,írj privit,nem olcsó,de a legjobbak az országban!
2015. febr. 4. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
En a helyedben nem eroltetnem addig amig nem egeseges. A focistak is a serules utan kezdik pl a gyakorlatokat
2015. febr. 4. 19:57
 3/7 A kérdező kommentje:
épp ezekre a gyakorlatokra lennék kíváncsi hogy miből állnak, miket kell csinálnom?:)
2015. febr. 4. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Reumatológiára kell elmenned, és ott írnak ki gyógytornát, és fizikoterápiát.
2015. febr. 5. 19:07
 5/7 A kérdező kommentje:
és ez pénzbe kerül, vagy ingyenes?
2015. febr. 6. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
TB kártyád van? Ha igen, akkor természetesen ingyenes.
2015. febr. 6. 10:58
 7/7 A kérdező kommentje:
van persze.
2015. febr. 6. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!