Bokasérülés Mit tegyek? (t. Lent)
Tegnap reggel rosszul léptem. Roppant egyet a bokám. Azóta is fáj. Itthon pihentetem és borogatom/borogatjuk. Mennyek el vele orvoshoz? Lehet-e komojabb baja a bokámnak?
Tapasztalatokat köszönöm!
Én csak akkor tanácsolnám az #1 válaszoló válaszát - ha a jelen állapotodban NEM TUDSZ ELMENNI illetve SENKI NEM TUD ELVINNI orvoshoz.
Közvetve van tapasztalat is. Az öcsém (20) néhány éve HASONLÓÁN járt. 3-4 napig annyira fájt a bokája, hogy RÁÁLLNI is ALIG TUDOTT. Amikor ENYHÜLT a fájdalom ELMENT ISKOLÁBA. Rögtön az "első nap" a tesiórán RÁSÉRÜLT, de annyira, hogy RÁÁLLNI SEM TUDOTT. Az iskolából az ISKOLABUSZ elvitte a TRAUMATOLÓGIÁRA. A szakorvosi vizsgálatok BOKASZALAG-SZAKADÁST állapítottak meg.
Hetekig volt gipszben a lába. Nem volt könnyű egyáltalán azok a hetek sem NEKI sem a CSALÁDNAK!
Semmi képpen NE kockáztasd a dolgot. Mihelyst tudsz menj el vele orvoshoz!
Nem mennyek, hanem menjek.
Persze, menjél el, de ha rá tudsz lépni, akkor csak zúzódás, húzódás lehet, amit pihentetni kell, borogatni, de elég hosszasan gyógyul, talán hosszabban, mint a törés. Legalább 6 hét.
A baleset kedden történt. Bizonyos okokból CSAK MA tudtunk elMENNI ORVOSHOZ.
Az orvos sajnos RÉSZLEGES-SZALAGSZAKADÁSt állapított meg. Fekvőgipszet kaptam, melyet 2 hét múlva vesznek majd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!