Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha el van szálkásodva egy...

Buborékosvíz kérdése:

Ha el van szálkásodva egy lany térde, meg ugy nagyjabol ott a csontja, a mozgás, ami mondjuk tesin van, segít rajta vagy csak árt?

Figyelt kérdés

El van szalkásodva, és az egyik orvos azt mondja, h nem kell mozogni, felmentés egy évre, mások meg h muszáj megerősíteni. Most mi az igazság? És ha több testrésszel is ilyesmi probléma van, h gyenge?

Ui.: nem rólam van szó

13/L

2015. febr. 1. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "el van szálkásodva"?????
2015. febr. 1. 16:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat nem a én térdem, szóval én se nagyon tudom, de hat most képzelj el egy csontot, és meggyengül, meg nem tudom valahogy így megtöredezik mint a haj vege. Igazaból fogalmam sincs. Csa én így képzelem el
2015. febr. 1. 16:51
 3/4 anonim válasza:
Hát volt osztálytársamnak is volt valami haosnló! Elsőnek általánosba mindig elment az orvoshoz,hogy ha eltalálta egy labda,és azt hittük hogy játsza a fejét,hogy ne keljen tesiznie! Ezután középsuliba is eltalálta egy gumi labda,ezután kiderült hogy csontritkulása van,ami nem könnyű betegség,meg még 1-2 dolog kijött rajta! Érdekes módon azt hallani hogy a csontritkulás után nems zoktak meggyógyulni,ő neki már úgy látszik kezd rendbe jönni (persze így nem biztos h az volt a baja,csak azt mondták neki,még műtötték is a labát) Ezután előjött 1-2 nagyobb betegsége,de úgy tűnik már túl van a nehezén szerencsére ! Igaz nem bírtam kielégíteni a válaszod,de lehet valami hasonló bajod lehet,persze nem akarlak megilyesteni! Szerintem fordulj egy 3. orvoshoz,és vidd el a leleteid,és mond azt hogy a 2 orvos nem ugyan azt mondta akkor biztos fogad!
2015. febr. 1. 21:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem rolam van szo

De ezt meg is irtam, azert koszi a valaszod ;)

2015. febr. 3. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!