Lehet baja a könyökömnek? (többi lent)
Szerintem érdemes lenne mielőbb orvossal megnézetned, ha nagyon fáj, mert rosszabb esetben repedhetett, vagy esetleg törhetett a csont.
Pár éve a Párom törte el úgy a könyökét egy péntek délután, hogy először nem tartotta vészesnek, aztán hétvégén már eléggé fájt neki, de nem akart vele bemenni az ügyeletre. Héftőn már nem tudta használni a kezét a munkahelyén, bement vele a kórházba, ahol a röntgen egy komplikált törést mutatott ki.
Remélem, neked kevésbé komoly a sérülésed, de szerintem megnyugtatóbb lenne, ha látná orvos.
Ha mozgatni tudod, akkor valószínűleg csak zúzódás. Sajnos az sokkal jobban tud fájni, mint a törés, viszont kezdeni vele nem nagyon lehet semmit.
Azért érdemes elmenni egy röntgenre, hogy tutira minden rendben van, aztán kenegesd flectorral vagy valami hasonlóval, meg fáslizd be (ha tudod... nekem eddig csak bokám zúzódott, szóval fogalmam sincs, hogy kell könyököt fáslizni...). Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!