Mitől van ez? Pedig nem tört és nem is repedt.
2 es fel eve volt egy motorbalesetem ami ugy tortent hogy egy baratommal motoroztunk es en ultem hatul, es egy autos belenkjott. En serultem jobban de szerencsere csak egesi serulesekkel, horzsolasokkal es agyrazkodassal kerultem korhazba. Viszont a derekam is megserult mert a motoron levo kapaszkodo megutotte a derekam, nem birtam mozgatni a labaimat a fajdalomtol 1-2 hetig es labra se birtam allni. Azutan meg honapokig nehezen birtam leulni, es tesizni se tudtam ugy fajt mozgaskor. A rontgenen semmit nem mutattak ki, nem tort el, nem repedt, nem zuzodott. Csak egy veralafutasos folt latszott egy ideig. Azota ha mar csak felmosok a konyhaban akkor iszonyuan megfajdul a derekam. Nagyon konnyen megfajdul es egyszeruen elviselhetetlen... Ha nem tortent semmi komoly akkor megis mitol faj? Valakitudna segiteni hogy esetleg mi lehet a baj, vagy mit tudok tenni ellene? Koszonom előre.
17/L
Lehet ,hogy nincs is köze a balesethez,vagy csak egyszerűen akkor elnéztek valamit az orvosok.
Meg kéne nézetni orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!