Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mitől van ez? Pedig nem tört...

Mitől van ez? Pedig nem tört és nem is repedt.

Figyelt kérdés

2 es fel eve volt egy motorbalesetem ami ugy tortent hogy egy baratommal motoroztunk es en ultem hatul, es egy autos belenkjott. En serultem jobban de szerencsere csak egesi serulesekkel, horzsolasokkal es agyrazkodassal kerultem korhazba. Viszont a derekam is megserult mert a motoron levo kapaszkodo megutotte a derekam, nem birtam mozgatni a labaimat a fajdalomtol 1-2 hetig es labra se birtam allni. Azutan meg honapokig nehezen birtam leulni, es tesizni se tudtam ugy fajt mozgaskor. A rontgenen semmit nem mutattak ki, nem tort el, nem repedt, nem zuzodott. Csak egy veralafutasos folt latszott egy ideig. Azota ha mar csak felmosok a konyhaban akkor iszonyuan megfajdul a derekam. Nagyon konnyen megfajdul es egyszeruen elviselhetetlen... Ha nem tortent semmi komoly akkor megis mitol faj? Valakitudna segiteni hogy esetleg mi lehet a baj, vagy mit tudok tenni ellene? Koszonom előre.

17/L

2015. jan. 6. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha 2 hétig nem tudtál mozogni a fájdalomtól, és hónapok alatt jöttél helyre, akkor nincs az az ég, hogy még zúzódás se volt. Valamilyen roncsolódás visszamaradt, én azt javaslom, vizsgáltasd ki újra.
2015. jan. 6. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet ,hogy nincs is köze a balesethez,vagy csak egyszerűen akkor elnéztek valamit az orvosok.

Meg kéne nézetni orvossal.

2015. jan. 7. 12:27
 3/5 A kérdező kommentje:
már egy csomószor voltam vele orvosnál de semmi konkrétat nem tudtak mondani. Nem jöttek rá semmire, a röntgenen semmi elváltozás nem volt látható. Viszont akkor nem értem. Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jan. 8. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem reuma? Megfázásból eredően? Motoron kilógó derék nagy kockázat! (nem vádollak, csak ötletelek) Ha sokat motorozol/motoroztál, vagy nem öltözöl/öltöztél eléggé fel, akkor benne van a pakliban.
2015. jan. 8. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Tehát most ne a csontozatodat nézesd meg, hanem a veséd. Talán ott a kutya elásva.
2015. jan. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!