Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Beleléptem otthon pakolás...

Beleléptem otthon pakolás közben egy rajz szögbe. Mit csináljak, hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés
Sikerült teljes erőmből belelépni, szerencsére könnyen ki tudtam húzni, viszont ha ráállok akkor még fáj. Nem fúródhatott mélyre, maga a szög 3-4mm lehet. Mit csináljak,hogy minél hamarabb elmúljon?
2014. dec. 27. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Vegyél be egy fájdalomcsillapítót, de valószínűleg előbb elmúlik a fájdalom, mint, hogy hatna a gyógyszer. A seb miatt amúgy pár napig érzékenyebb lesz ott, úgyhogy jó ideig fájni fog.

Ajánlom menj el az ügyeletre, és kérj egy tetanusz elleni oltást, mert igaz, jobb félni, mint megijedni, de egy rajzszög simán lehet tetanusz forrás.

2014. dec. 27. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!