Hátsérüléssel mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Na akkor most valaki segítsen ha tud. Tegnap előtt megütöttem a hátam. Nem volt vészes, ma egész nap fájt, de karácsony meg minden és nem tolerálják gondolom ilyenkor az ügyeleten sem a látogatást annyira. Nemrég jöttem ki más sérülés miatt így szüleimet kihagynám szegényeket nem akarom idegesíteni. Az van, hogy az ülés jobban fáj mint ha fekszek, de ha kezemre teszem a súlyt és úgy tartom magam akkor nem annyira. Csak hát ez egész éjjel nem fog menni. Ilyenkor mit lehet még valamit csinálni? Van valamilyen erősebb gyógyszer, vagy módszer vagy valami ami ilyenkor tud használni?2014. dec. 25. 00:10
1/4 anonim válasza:
Ha már fáj az ülés és a fekvés is akkor komoly bajod is lehet. A tehermentesítés érzett késztetés is, önmagában már egy olyan jel, amely felett nem lehet elsiklani!! A hát sok területen sérülhet, elég tág ez a meghatározás. A hátad melyik része és hogy sérült meg?
Szólj csak bátran a szüleidnek, biztos vagyok benne hogy nem fogják zokon venni hiszen a gyermekük vagy és fontosabb egy gyermek mint egy ünnep.
Ha nem hat az othonodban fellelhető házi fájdalomcsillapító bizony szólj, mert komoly bajod is lehet.Meg kellene mutatni egy szakembernek, ünnep ide vagy oda!
2/4 A kérdező kommentje:
Mindegy. Meglszek reggelig,köszönöm hogy válaszolt.
2014. dec. 25. 01:38
3/4 anonim válasza:
Hát, akkor: Ember, tűrj és bízva bízzál... de ne bízd el magad. Boldog karácsonyt!
4/4 A kérdező kommentje:
Kössz. A tűrés alap. Neked is boldogat.
2014. dec. 25. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!