Egy edzett acél Vipera ( Teleszkopós bot) milyen sérüléseket képes okozni?
Olvastam hogy törések halál ez igaz??
Akkor miért ajánlják önvédelemre? Mert ha adrenalinból fejen vágod akkor meghal ahogyan írták..
Ez igaz?
Nem hal meg. Egy apró lyuk a koponyán nem halálos, sőt meg is pattanhat a fejen, akkor be sem töri.
Zúzódás, törés igen, megeshet. PONT EZÉRT AJÁNLJÁK önvédelemre.
Lehetne hello kittys műanyag kanalat is használni önvédelemre, csak megkú.rnának vele..
Az önvédelem még mindig nem arról szól, hogyan ne legyen senkinek bántódása. Az a beszélgetés vagy a sakkozás. Az önvédelem az, amikor már eldőlt, hogy nem csak az anyukádra akarnak csúnyát mondani, hanem fizikailag bántalmaznának is. Innentől fogva kedves ember vagy, ha csak a térdkalácsát töröd szét viperával és nem az állkapcsát, illetve nem ütöd még meg a földön, hanem elmenekülsz (hogy ne kelljen jobban bántanod).
Alap önvédelmi eszköz.
A liberalisták persze ezzel nem értenek egyet, hiszen ők szeretik ha megmondja nekik egy erőszakszervezet (állam) hogy mi legális és mi nem.
Másrészt ők még lehet azt is szeretik, ha jól seggbe rakják őket. Akkor mégis minek hordanának önvédelmet segítő eszközt? Ugye hogy ugye? :D
Miért lenne drága ?
Én eredeti, sorszámozott, edzett acél cseh ESP-t vettem vadi újonnan, tokkal együtt, dobozában 12000 forintért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!