Eltörtem a lábam, fekvőgipszel mehetek suliba?
Biztos, hogy szünet után is még mindig fekvőgipszes leszel?
Tudok valamit ajánlani neked. A sulinkban volt egy lány, aki eltörte a lábát, de másnap ettől függetlenül jött iskolába. Az apukája/anyukája behozta kocsival, utána meg segítettek felmenni a terembe neki. Amúgy ha megengedik, hogy felrakjad a lábadat, akkor nincs gáz, bár szerintem ez nem annyira megfelelő megoldás, mert a lábad úgy gyógyul meg a leghamarabb, ha otthon pihenteted. Úgyhogy szerintem "maradj otthon, nézzél tévét..." vagy beszélj a dokiddal, hátha lecseréli hamarabb járógipszre a fekvőt. Bocs, de csak ennyit tudtam segíteni. :)
12/L
Melyik csontod törött el, mekkora gipszben vagy, mikor kapsz járógipszet?
Egyébként szerintem, ha felpolcolhatod a lábad a melletted lévő székre, akkor nyugodtan mehetsz vele suliba. Én is mentem, semmi bajom nem lett. Lényeg, hogy a fekvőgipszen ne járkálj és ne lógasd a lábad, mert akkor hamar bedagad és megfájul keményen. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!