Ez mindig így van? (többi lent)
2 éve történt egy balesetem, magam alá gyűrtem a jobb lábam. pár másodperc bömbölés után felálltam és játszottam tovább (gyereknapon voltam). még ugráltam is tranbulin meg minden extrém dolog... aztán leültem pár percre, mert azért egy picit fájt a bokám. és amikor fölkeltem, belehasított al lábamba a fájdalom, de azért hazabicegtem.
aztán otthon, elfeküdtem egy fél órát, aztán mikor rá akartam állni a lábamra, elsírtam magam és mankózom kellett a fájdalomtol. nem bírtam ráálni, először azt hittem, hogy eltört vagy ilyesmi, erre a korházban jelentették ki, hogy TELJES bokaszalag szakadásom van, majd csak ugy hazaküldtek egy rögzítővel együtt. de én ugy hallottam, hogy ilyenkor műtenek, még akkor is, ha csak részleges a dolog, akkor ez most szabályos volt, szabad ilyet csinálni, vagy az orvos egy paraszt?
amugy azóta a lábam már a régi, ugyhogy csak az érdekelne, hogy teljes szalagszakadásnál hazaküldhet e az orvos vagy nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!