Sajakcsont törés hogyan?
milyen/mekkora erőbehatástól van, és milyen baleset következménye?
már hallottam, hogy olyankor következik be, amikor tenyérrel előreesel nyújtott kézzel. valaki kifejtené nekem pontosabban, léci?
Lehet, hogy nincs eltörve, de attól még el lehet repedve. Egy röntgenbe nem halsz bele, menj be a kórházba szépen. Igen, így is eltörhet, ahogy te estél.
Amúgy hadd javítsalak ki, az sajKAcsont, nem sajakcsont :D
na dejóó! xd
kicsit rásegítettem, most meg ugyanígy elestem otthon is, már nem is kicsit fáj, vagyis akkor is, ha nem nyúlok hozzá, meg ha hozzáérek akkor olyan furi fájdalom tölti el a tenyeremet.
az már biszti hogy megyek orvoshoz, de amugy mik a tünetek ha esetleg törött, vagy zuzodott, mennyire fáj, ja és hoggy zuzódásra jár e gipsz, remélem nem, mert szükségem van még a kezemre, vlki tud nekem mondani valami, esetleg tapasztalatbol?
profi tanyáló vagyok XD
voltam dokinál, és 7 röntgenfelvétel eredménye azt mutatja, hogy a sajkacsontom eltört.
viszont a doki nagyon megdöbbent egyrészt, mert nem fáj annyira, sőt most semmi baja a kezemnek, másrészt nincs a kezemben elváltozás...
de milyen furcsa, hogy nem is fáj a kezem SEMENNYIRE
most még egy gipsínt kaptam ujjtól könyökig, de már azzal ijeszgetnek, hogy egyhét múlva vállast kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!