Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hogyan lehetne javítani rajta?

Hogyan lehetne javítani rajta?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó , hogy tegnap ugrottam egy két métert, és a bal lábamra érkeztem mely erősen nyomó érzést keltett . Ez este töntént , és akkor még hazatudtam bicegni úgy ahogy. Ma reggel arra keltem ,hogy nem bírok a bal lábamra ránehezkedni ( lépni ) Ez mitől lehet? Illetve mivel lehetne itthon házilag valamivel gyorsítani a folyamatot , és hogy tudjak ráálni megint?

2014. dec. 17. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj be a sürgősségire... ezt meg kell röntgenezni! Ne akard házilag rendbe hozni, mert NEM LEHET!!
2014. dec. 17. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ mekkora a sérülés.

Én magamról már tudom, hogy ha esetleg úgy alakul, hogy trauma éri egy ízületemet, akkor időpocsékolás orvoshoz mennem, mert úgy sem komoly a sérülésem, csak idő és pihentetés kell neki, hogy gyógyuljon.

Viszont ettől még lehet akár olyan sérülés is, ami ellátást igényel. Elméletileg..

Így ha ebben nem vagy rutinos, nem ismered a saját tested tűrőképességét, az ízületeid és az inaid erejét, akkor óvatosság végett rá lehetne nézni röntgennel.. meg orvosi szemmel. Your choice.

Én zúzódásra ajánlott jól felszívódó krémet keresnék rá, hátha segít egy kicsit alapon. Ha eszembe jutna mi jött be legutóbb... akkor leírnám :)

2014. dec. 17. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen röntgeneztesd meg, ha ennyire fáj. Lehet törés is akár. Akkor minél előbb gipszbe kell tenni a lábadat.
2014. dec. 17. 14:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Bármerre tudom mozgatni a lábamat nem fáj . Csak amikor ránehezkedek a sarkamra . Tettem rá vizes borogatást + fenistil gélt. Már lábújjhegyen tudok menni :)
2014. dec. 17. 17:19
 5/6 szamo77db ***** válasza:
Orvosi ellátás szükséges, elsősorban egy röntgen. És kövesd az orvos utasítását. Otthon nem tudod rendbe hozni!
2014. dec. 17. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Ennyi :D

Jobbulást amúgy. Reggelre kialszod. Vagy nem :)

2014. dec. 17. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!