Térdműtét lesz belőle?
Sziasztok!
Csak január végén tudok elmenni orvoshoz a MR eredményekkel, de addig tűkön ülök, hogy mi lesz.. Hátha itt tudjátok páran.
Szóval az lett az eredmény, hogy az elülső szalagnál van egy letokolt folyadékgyülem, illetve egy másik szalag mellett is szintén letokolt folyadékgyülem (elfelejtettem a nevét, és most nincs nálam a papír).
Ezzel a problémával mit lehet kezdeni?
Tudom, pontosat majd csak az orvos tud mondani, de volt már valakinek ilyen problémája?
Nem írod, mitől keletkezett és valószínűleg külföldön vagy.
Ha akarod, addig kezeld valamilye fekete-nadálytő készítménnyel, legjobbéjszakára bepakolni, egész reggelig.
Régebben volt egy lovas balesetem, illetve rengeteget sportoltam. Kézilabda, röplabda, versenytánc. Egyik sem volt térdkímélő..
Továbbá a családban van már viszonylag fiatal csípőprotézises, tehát a genetika is közrejátszhat.
6-7 évvel ezelőtt is voltam már, de akkor semmit nem találtak. Mindenki elküldött azzal, hogy szedjek porcerősítőt, amik mondanom se kell, hogy nem használtak. Most végre találtak valamit és remélem, hogy helyrehozzák, mert elviselhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!