Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lúdtalp ellen mit tegyek?

Lúdtalp ellen mit tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok! :) kb. 3 éve ludtalpas vagyok, és folyon csak rosszabodik... :( mit tegyek ellene? :o

2014. dec. 5. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
2%

kérdezd a libát.

alibá mit tehetek a lúdtalp ellen?

2014. dec. 5. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj el az ortopédiára, ott megmondják, milyen betétet kell venned, vagy készítenek számítógép segítségével. Hordani kell a cipőben a betétet.
2014. dec. 5. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
még jó hogy mondod.
2014. dec. 5. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
lúdtalpbetét rendszeres viselése, ezen kívül edzheted a talpad boltozatát azzal, ha talpad külső szélével jársz, vagy akár papírgalacsinokat emelgetsz a lábujjaiddal.
2014. dec. 5. 19:55
 5/7 A kérdező kommentje:
okés! :D köszönöm! ortopédián már voltam, de a cipőt csak februárban kapom meg.. :(
2014. dec. 6. 12:03
 6/7 anonim válasza:

Cipőt??

Miért nem elég ha hordasz lúdtalpbetétet? Persze valami egyedileg készítettre gondolok. Vagy azt már eddig is hordtál?

Nekem is lúdtalpam van. És bár nem lett sokkal jobb de ha hordom a lúdtalpbetétemet nincs vele panaszom.

2014. dec. 10. 14:08
 7/7 anonim válasza:
egyenetlen talajon járjál mezítláb egy órát minden nap és kb.3-4 hónap múlva már rendes boltozatod lesz :) persze majd tavasszal kezd el!
2014. dec. 10. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!