Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Aggódom!?! Többi lent 👇!?

Aggódom!?! Többi lent 👇!?

Figyelt kérdés

Apának úgy 3 hete amputálták a lábát térd fölött. Ma délután elesett, azt mondta hogy nem fájt neki. De én aggódok érte, mert Állítólag az nagy baj lenne. Ha ráesik, ügye nem lesz baja?

[majdnem 14 vagyok] /L

2014. nov. 23. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom apukádat, anyukádat nem tudod megkérdezni efelől, esetleg mondd el apukádnak, hogy aggódsz érte és kérdezze meg az orvost, mert az megnyugtatna téged.

Nem vagyok nagy szakértő, igaz nekem is volt már amputációm, de ott nem vetődött fel ilyesmi

15/F

2014. nov. 23. 20:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Anya szerint nem kell aggódnom, mert nincs baja, de természetesen féltem és aggódom érte. Holnap valószínűleg megkérdezi az orvost.
2014. nov. 23. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendben lesz vele, meg gondolom neked is nehéz ez.
2014. nov. 27. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy ütötte meg a csonkot. Mert a jól elkészített csonk nem fáj.

És furán hangzik, de 3 hét után már elég jól begyógyul ám! Engem is 12 nap után kiengedtek, pedig nekem is 25 centis combcsonkot készítettek.

2014. nov. 29. 16:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 30. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!