Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nem tudom felemelni a karom?

Nem tudom felemelni a karom?

Figyelt kérdés
3 hónapja annyira fáj a jobb vállam h nehézkes az alvás is. Van egy pont ami fölé nem megy nem tudom emelni maximum vállmagasságig. Rettenetesen fáj egy ideje és nem tudom miért de a másik karom is elkezdett ilyen tüneteket mutatni. Voltam orvosnál is, de nem foglalkoztak vele és haza küldtek 2 hónapja.. Mi lehet szindróma? Mit tegyek h elmuljon? Előre is köszönöm az értelmes és hasznos válaszokat!
2014. nov. 22. 23:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a kevés napfény miatti D-vitamin hiánytól szokott lenni ilyesféle fájásom. De azon a napfény segíteni is szokott.
2014. nov. 22. 23:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Se értelmes, se hasznos választ nem tudok adni. Nekem is volt egyszer ilyen olyan 45-50 éves korom táján. Jobb karomat nem tudtam kb. 1 évig felemelni önmagától, olyan mértékű volt a fájdalom. Orvoshoz nem mentem, elvoltam vele, mert ritkán fordult elő, hogy fel kellett volna emelni a karom vállmagasság fölé, vállmagasság alatt meg semmi fájdalom nem volt és normálisan tudtam dolgozni is. Aztán kb. 1 év után vettem észre, hogy na, ez megint a régi és azóta nem volt ilyen panaszom (már vagy 20 éve).
2014. nov. 22. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!