Ma ahogy megfürödtem délelőtt,leborotváltam a hónaljamat és utána dezodorral befújtam.Kicsivel később elkezdtem érezni,hogy nagyon fáj,nem ég,hanem mintha belül megsérült volna..vagy nem is tudom leírni,alig bírom a karom felemelni.Mitől lehet?
Fiú vagyok. Nekem volt olyan problémám egy ideig, hogy borotválkozás után, ha arcszeszt használtam, akkor fájt és kipattogzott a bőröm. Érzékeny volt az alkoholos arcszeszre, és át kellett térnem a zselé használatára. Mostanában viszont megint semmi baja az arcomnak az arcszesztől sem.
valószinűleg a dezodor alkoholtartalma irritálhatta a bőröd. Lehet, hogy váltanod kéne stiftre, szinte minden dezodornak van stiftje is. Ha arra is gáz van, akkor próbálj másik illatot, másik márkát.
Szia! Nem értek egyet az előző válaszolóval, az alkohol fertőtlenítő hatású, és a kipattogás fertőzés miatt történik. A sprayben, dezodorban vannak olyan anyagok, amiket szennyezésként kezel a szervezet, a szennyezés betokozódik és begyullad. Szóval borotválkozás után semmi spray és dezodor egy ideig!
Alkoholérzékenységről nem hallottam még, lehet, hogy rossz minőségű készítményt használt az előző válaszadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!