Ez még mindig az agyrázkódás miatt van?
Amik történtek:
-kicsi koromban sokszor beütöttem a fejemet
-2013.05.12. agyrázkódás
-2014.06.25. agyrázkódás, koponyazúzódással
Tüneteim:
-az első agyrázkódásom után újra kellett tanulnom járni
-pár hónappal az agyrázkódás után elviselhetetlen fejfájás gyötört, CT nem mutatott semmit se, tramadolt kellett szednem, aztán elmúlt a fejfájásom 3 hónap után
-második agyrázkódás után nem jöttem még most se rendbe, szeptemberben sokat fogytam egyik hétről a másikra 10 kg mínusz
-ájulás
-felfájás, szédüléssel, magatehetelenséggel, beszédzavarral,
-nem tudok egy összetett mondatot elmondani, mert elfelejtem, amit akarok mondani
-sokszor van látás kiesésem, utána szédülök, fáj a fejem, majd valami fura édes ízt érzek a számban
-nehezemre esik a gondolkodás
-aluszékony vagyok (tegnapelőtt éjjel hajnal kettőre értem sajnos haza, onnantól aludtam ma reggel 10-ig 28 órát, úgy hogy pár órára keltem fel (inni, mosdóba, enni)
-egyre sűrűbben fordul elő, hogy magatehetetlen vagyok (csak ülök vagy fekszem és nehezemre esik megmozdulni, például befejezni a fogmosást)
-gyakran érzem, hogy minden olyan valótlan, másképp érzem a külvilágot, bár ezt nem tudom leírni, olyan mintha minden lelassult volna, és kótyagos vagyok (de tudom, hogy csak nem vagyok jól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!