Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ez még mindig az agyrázkódás...

Ez még mindig az agyrázkódás miatt van?

Figyelt kérdés

Amik történtek:

-kicsi koromban sokszor beütöttem a fejemet

-2013.05.12. agyrázkódás

-2014.06.25. agyrázkódás, koponyazúzódással

Tüneteim:

-az első agyrázkódásom után újra kellett tanulnom járni

-pár hónappal az agyrázkódás után elviselhetetlen fejfájás gyötört, CT nem mutatott semmit se, tramadolt kellett szednem, aztán elmúlt a fejfájásom 3 hónap után

-második agyrázkódás után nem jöttem még most se rendbe, szeptemberben sokat fogytam egyik hétről a másikra 10 kg mínusz

-ájulás

-felfájás, szédüléssel, magatehetelenséggel, beszédzavarral,

-nem tudok egy összetett mondatot elmondani, mert elfelejtem, amit akarok mondani

-sokszor van látás kiesésem, utána szédülök, fáj a fejem, majd valami fura édes ízt érzek a számban

-nehezemre esik a gondolkodás

-aluszékony vagyok (tegnapelőtt éjjel hajnal kettőre értem sajnos haza, onnantól aludtam ma reggel 10-ig 28 órát, úgy hogy pár órára keltem fel (inni, mosdóba, enni)

-egyre sűrűbben fordul elő, hogy magatehetetlen vagyok (csak ülök vagy fekszem és nehezemre esik megmozdulni, például befejezni a fogmosást)

-gyakran érzem, hogy minden olyan valótlan, másképp érzem a külvilágot, bár ezt nem tudom leírni, olyan mintha minden lelassult volna, és kótyagos vagyok (de tudom, hogy csak nem vagyok jól)

2014. nov. 16. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezzel szerintem ipari gyorsasággal menj orvoshoz. Ezek elég durva tünetek, ez már nem a kis baj kategória. Amúgy elképzelhető, hogy az agyrázkódás miatt van. Sőt, én azt mondanám, amiatt van.
2014. nov. 16. 20:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Magától nem múlik el? Mi okozhatja ezt?
2014. nov. 16. 20:31
 3/4 anonim válasza:
Voltál dokinál?
2014. nov. 29. 15:16
 4/4 A kérdező kommentje:
elvileg agyrázkódás utáni szindrómám van. És az mutatkozik meg így nálam... de most jobban vagyok, ez olyan időszakosan jelentkezik, mondjuk egy hétig minden második nap, aztán egy hétig semmi. Ilyen érdekesen van. Ja hát meg kímélem magam, aztán így kisebb is az esélye, igyekszem nem fáradtnak lenni. Így elviselhető, elvileg el kell múlnia 1-2 hónap alatt legkésőbb.
2014. nov. 30. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!