Beütöttem a fejem, voltam dokinál is, de semmi. Mi bajom lehet?! (bővebben lent)
Te nem a vonatajtónak nekimenős vagy?
Túlparázod. Szerintem attól érzed ezeket a tüneteket, mert ráparáztál.
És ne nyomogasd a szemed kérlek, ez nagyon bizarr. Nincsen bajod, az agyrázkódásnak komoly és egyértelmű tünetei vannak. Ha nincsen hányinger, hányás, emlékezetkiesés, eszméletvesztés, akkor ez semmiféleképpen sem egy súlyos eset.
Nem akarlak megbántani, mert én is voltam hipochonder, hál istennek már kint vagyok belőle... Próbálj te is kijönni belőle ahelyett, hogy napokat rettegésben töltesz egy ilyen kis hülyeség miatt :)
Persze. Rohadtul valószínű, hogy az ertesits@gmail.com címre fog írni ahelyett, hogy kórházba menne...
Egyébként a fejben keletkezett vérzéseken az orvostudomány TUD segíteni. ertesits@gmail.com viszont nem tud.
Jaj kérdező, ne hagyd már, hogy megijesszen ez a kókler...
Annak félreérthetetlen jelei vannak, ha valakinek bevérzés van a fejében. Neked nincs, ez garantálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!