Ugye nem fogják leamputálln?!
xD
Köszi a kérdést. Nem kellesz amputálni. Mélyebb alvás esetében előfordul, hogy a tested nem reagál bizonyos dolgokra.
Nekem is volt amikor reggelre zsibbadtam, vagy kéthétig folyamatosan elaludtam valamelyik végtagomat, de jelentem még mindegyik megvan.
Nem fogják, de nézesd meg orvossal magad. A feje mellé, vagy alá teszed? Alvás közben az izmok nincsenek tónusban, ernyedtek. A fej teljes súlyával nehezedik a kezedre, ha rajta tartod. Nem jelentős, de mégis csak nyomja. Ha csak a fejed vonalában van, de nem szorítja semmi, akkor a vérkeringés zavarai is lehet, főleg ha ilyenkor a kezed van a legmagasabban a talajtól (tehát függőlegesen).
Vérnyomásod mennyi szokott lenni?
Valószínű, hogy nincs különös oka, de megnyugtatásképpen én ezt tenném.
A kikötéstől semmi nem fog változni.
-
Ami a sajnálatos balesetet illeti. Nem törökülésben, hanem lótuszülésben ült. Valószínű, hogy nem is jó technikát alkalmazott.
Törökülés: [link]
Lótuszülés (padmásana): [link]
Utóbbinál a boka combtőn pihen. Mindkét láb kifordított. Az felül lévő alsó lábszár nyomja a másik láb alsó lábszárát, s mindkét lábfej elszorítja a combtő ereit.
Ha megfelelő módon, kellő gyakorlattal végzik, akár napokig is kitartható, de nem egy európai műkedvelő számára.
Köszi a válaszokat!
Nem a fejem alá rakom,hanem a fejem fölé,semmi nem nyomja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!