Be fogják gipszelni?
#1: Orvoshoz még lehet menni, csak el kell futni a gipszelés elől, nekem mindig bevált.
Nem hiszem, hogy zúzódás miatt gipszelnének, én törés alatt semmiképpen nem engedném (egyszer a röntgenes szerint csak repedés volt, gipsz szükségtelen, az orvos szerint eltört a kisujjam és be kell gipszelni a karom felkarközépig, pár másodperc múlva végsebességemmel szaladtam ki az ajtón).
Lábhoz nem annyira értek, arra nehezebb vigyázni, karnál elavult kínzásnak tartom a gipszet, vannak rendes levehető rögzítők is. Lábra is van ilyesmi, de az trükkösebb és amúgysincs benne tapasztalatom.
Ha nem vagyok benne biztos, hogy semmi különösebb baja (=törés), akkor (egy idő után) elmennék orvoshoz megröntgeneztetni, egy elmozdult, rosszul összeforrt törés valószínűleg kellemetlen. A zúzódásnál nincs ilyen veszély, de nem vagyok orvos s a Te döntésed, Te életed. Ezt az orvossal szemben is tudd, nem adhat parancsot, legfeljebb javasolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!