Egy13éveslány. kérdése:
Most fogják felrakni a fogszabit Augusztus elején, állandot. Nagyin fáj amikor felrakják?
Figyelt kérdés
A fogszabi felrakása előtt ilyen fog gyűrűt fognak rárakni hogy kitágítsák a fogszabi helyét. Fájni fog amikor kitágitják?2013. júl. 4. 20:38
1/5 anonim válasza:
A szeparáció (amikor kitágítják a gyűrűvel) nem fáj annyira, maximum egy kicsit kellemetlen lesz. Maga a készülék az elején azért fájni fog, de 2-3 napon belül elmúlik, egy hát után pedig úgy fogsz vele élni, mintha mindig is ott lett volna. :)
Én is túléltem, pedig amúgy nagyon féltem mindenféle fogorvostól. :D Négy fogamat húzták, most alsó-felső van, de így visszanézve azt mondom, nem volt olyan szörnyű. :) A felső március, az alsó június eleje óta van, most már megszoktam, csak néha-néha kellemetlen kicsit. :)
2/5 Lhopkmiokg válasza:
nem fáj az elején furcsa lesz de aztán havonta kell majd visszajárnod és akkor már megszokod nekem sokkal jobban "fájt" az hogy nem ehettem karamellát olvadós cukrot.
3/5 anonim válasza:
Nekem holnap fogják feltenni nem annyira várom de ha akarod majd leírom privátba hogy milyen volt! :DDD
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi hogy irtatok. :D
2013. júl. 25. 11:02
5/5 anonim válasza:
nekem ma tették fel felülre. akkor, mikor feltették csöppet sem fájt (csak már kiszáradt a szám, annyi ideig kellett nyitva tartanom), viszont estére elkezdett fájni a fogsorom. nagyon rossz érzés, és akkor tapasztalom, mikor erősen összecsukom a két fogsorom, valamint mikor eszek (nem tudok rendesen harapni). de állítólag ez néhány nap alatt elmúlik, a doki azt mondta, hogy vehetek be nurofent vagy bármi hasonlót ha fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!