Enyhe fülvérzéssel mennétek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Esés miatt van.Sűrűn esek nem gond.Ilyenem még nem volt.
Pályán volt,aztán semmi.Közben néha odanyúlok akkor van.
Ha jól vagyok akkor nem kell ráparázni?
2014. nov. 9. 19:16
11/20 A kérdező kommentje:
Tegnap elmult a vérzés . Ma beakartam menni de most keltem fel. Átmentem zombiüzemmódba kicsit ,a fáraságon kívül semmi bajom nincs. Holnapra biztos okés keszek.
Kössz a választ mindenkinek.
2014. nov. 10. 15:00
12/20 anonim válasza:
Nèzd nem vagyok orvos ,de az álmosság nem jó.Ránèztem a válaszodra ès 15 h ...? Akkor keltèl fel? Ha van szüksèged arra hogy szoljak valakinek vagy bármi akkor írhatsz nyugodtan.
13/20 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! Nézesd meg magad orvossal!
14/20 A kérdező kommentje:
Okès bentvagyok. Maradok úgy nèz ki. Kössz a vèlemènyeket .
2014. nov. 10. 20:30
15/20 anonim válasza:
Jól döntöttél..már idegesített ez a dolog :) ha ott kell maradnod azt okkal teszik.
Kívánok mielőbbi gyógyulást!
16/20 anonim válasza:
Én is mielőbbi gyógyulást kívánok, és ha nem esik nehezedre, írd meg légyszi', hogy mit állapítottak meg. (Remélem, nem komoly)
18/20 A kérdező kommentje:
Ma du.visszakaptam a telefonom. Ha mèg erre jártok:egy èr sèrült meg ez volt a gond .Mèg egy kèt hèt ès okès leszek ha minden jól megy.
2014. nov. 18. 21:23
19/20 anonim válasza:
Vigyázz Magadra és gyógyulást!!!
20/20 anonim válasza:
Nem hangzik túl jól. Én is mielőbbi gyógyulást kívánok neked !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!