4 éves kisfiamnak eltört a keze. Csuklótól vállig van rajta sin. Holnaptól gipsz. Mennyibe kerülne rá a könnyített gipsz?
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 07:40
1/3 anonim válasza:
Néhány ezer Ft lehet, pontosan nem tudom, de ha az orvos engedi, mindenképpen vegyétek meg neki. Meg azt lehet mindenféle színekben kapni, a kicsi is könnyebben fogja hordani a színes gipszet.
2/3 anonim válasza:
Nekünk 10 ezer körüli árat mondtak.
Az én fiam 4,5 éves, 2 hete tört el a könyöke, sürgösségi balesetire vittük. Sinbe rakták és azt mondták 1 hét múlva ellenőrző röntgen és körgipszet kap pár hétre. Ekkor kérdeztük mi is a műanyag gipszet.
1 hét eltelt, mentünk körgipszért. Akkor másik doki volt aki közölte, nem kell gipsz, marad a sin még 1 hétig. Meg se röntgenezték, csak fáslival átkötötték a sint... Én meg reklamáltam és a doki elmondott mindennek...
Jövő héten akarják levenni a gipszet, akkor lesz 3 hete, hogy eltört neki.
Hát nem tudom mi lesz, mert mondogatja, hogy fáj. De nem ott ahol eltört, hanem az alkarjánál. Remélem csinálnak röntgent mielőtt leveszik
3/3 A kérdező kommentje:
Nekünk is egy hét sín volt,mert duzzadt volt,így nem tudták begipszelni.Tegnap volt rtg,szépen gyógyul,így két hét körgipsz,és leveszik.Meg sem kérdeztem a könnyítettet,2 hetet kibírunk,amugy azt mondja jobb mint a sín volt.Hát igen,sajnos nagyon orvosfüggő az egészségügy,mi most a 3.orvosnál voltunk ugye de szerencsére mind jó fej volt,így könnyebben viseli a kisfiam is,egyáltalán nem fél tőlük,rtg-be már másodszor volt egyedül,mert babát várok,így nem mehettem be vele.Ki s hősök:)
2014. nov. 5. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!