Kinek volt már itt gipszben valamikor a lába? Mesélnél milyen volt?
Figyelt kérdés
Hogyan sérültél meg, milyen nagy gipszben voltál, nagyon rossz érzés volt, hogy a lábadon volt hetekig a gipsz?2014. nov. 1. 17:21
1/3 anonim válasza:
Nekem mindkét lábam 2x tört. 2 hétig fekvő gipszet kaptam, 3 hétre járó gipszet. Utáltam. Az utolsónál a fekvőt 1 hét után leszedtem és mentem koncertre. Nagy hiba volt. Azóta ha van egy napom amikor végig járom a várost, legalább 3 napig fáj a lábfejem. Egyébként meg természetesen mindig alatta viszketett a lábam, a fürdés nagyon körülményes volt, a suliba járás is főleg télen amikor zacskót+2 vastag zoknit húztunk a gipszre. Amikor leszedték végleg tökre el volt vékonyodva a lábam, úgy éreztem repül :D iszonyat koszos volt, első dolgom az volt hogy beültem egy kád forró vízbe. Ja és a sérülések: 1: kiskoromban leugrottam egy emeletes ágyról és rosszul estem, 2: suliban a pad lábába beakadt a lábam, 3: tesiórán futás közben kifordult a bokám és ráestem, 4: szinten csak a busz után futottam :D
2/3 anonim válasza:
Nekem januárban volt eltörve a lábam.Biciklivel elestem:(.8 hétig voltam fekvőgipszben,ja és műtötték is a bokámat ami 3 helyen törött el.Kaptam 8 csavart meg 1 lemezt.A gipsz nem volt nehéz,mert könnyitett volt.Az volt a rossz hogy nem állhattam rá 8 hétig,mondjuk nem is tudtam.Amikor kivettek 1 csavart,akkor tudtam elkezdeni járni,igaz nagy nehezen.A többi csavar meg a lemez a mai napig bennt van a bokámban,igaz már ki kellett volna vetetnem.Ja,és a gipsz alatt nagyon viszkedett a lábam,és csúnyán kiszáradt.Neked is eltört a lábad?
3/3 A kérdező kommentje:
"Neked is eltört a lábad?"
Szerencsére nekem nem, egy barátomnak tört el.
2014. nov. 2. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!