Bokatörés miatt gipszben van a lábam és még 5 hét gipsz, hogy bírtátok ki?
Figyelt kérdés
Egy hétig voltam fekvőgipszben,az nem volt olyan vészes fájt ugyan a lábam de a gipsz egész kényelmes volt nem volt vele bajom. A járógipsz viszont szörnyű,úgy érzem szoros és annyira idegesít.És menni sem tudok vele csak nagyon keveset mert fáj a lábam ha ránehezedek.
Mindenkinek ilyen volt?
2014. jún. 14. 18:36
1/3 anonim válasza:
Nekem holnap lesz járógipszem ugyanúgy bokára csak neked hogyhogy 1hét volt a fekvő?O.o Amúgy 1 hét és 5 hét között van különbség én legalábbis az első hét után már szétuntam az agyam.A járógipsz miatt meg ne idegeskedj majd még egy kicsit lejjebb fog menni a daganatkb 3-4nap alatt. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Miért te meddig voltál fekvőgipszben? Remélem h lejjebb megy még,mert alig tudok rálépni.Majd számolj be neked milyen a járó..
2014. jún. 15. 17:55
3/3 anonim válasza:
1hét sín és 4hét fekvő.Mivel 8 hétig voltam kiírva ezért már csak 3 hét járógipsz kell.Holnap beszámolok a járóról mert még száradxDAm nemed,korod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!