Kézközépcsont eltörése mitől lehet? csak boxolás közben? vagy ha bevágjuk "örömünkben" pl a szekrénybe, vagy csak elesünk?
azért kérdezem, mert ma reggel hallottam egy örömhírt és kitártam a karomat, csak éppen bevertem a kézfejem a mellettem levő szekrénybe, és most roh*adttul fáj, nekem megmozdítani egy kínszenvedés...
( a kérdésre kérem a választ, nem pedig azt hogy mennyek orvoshoz, ezt én is tudom)
Akármitől eltörhet, nem csak a boxolástól. (Nem is értem, honnan vetted, hogy csak attól törhet el.)
Egyik volt osztálytársamnak általánosban attól tört el, hogy tesiórán hátrafele futottunk, elesett és ráesett mindkét kezére. Háta mögé tartotta a kezeit... A csuklója és a középcsontja is eltört mindkét kezén.
köszi a választ.
most megyek dokihoz remélem, hogy megúsztam, de a fájdalom borzasztó.el se tudom képzelni, hogy képes eltörni a kezem attól, hogy bevágom a szekrénybe... :((
amugy meg nagyon dagadt és lilás kékes, nameg lüktet is egy kicsit...
Sajnálom :(
Azért, mert az alkarodban lévő idegek és csontok összeköttetésben vannak a kézfejedben lévővel, és ha megütnéd az alkarod, lete, hogy a szemed ugrana ki. Nézd csak meg a másik kezeden: mozgasd a kézfejedet le föl és fogd meg az alkarodat a könyökhajlat alatt. Ha mozgatod a kezed, ott is mozog.
Mielőbbi gyógyulást kívánok! :)
csak a középső ujjamat gipszelték, és hozzátették a mutatót is...:((
szar, de kaptam egy fájalomcsillapítót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!