Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Orrsövényferdülés, Ferde orr?

Orrsövényferdülés, Ferde orr?

Figyelt kérdés
Üdv!16 éves fiú vagyok.15 éves koromban eltört az orrom egy balesetnél majd rosszul forrt össze.De mivel nem fájt ezért nem mentünk el orvoshoz.Viszont azóta nem kapok levegőt rajta,körbeolvastam mindenhol és azt írják csak 17+után műtik meg viszont nekem még fél év van a 17hez.....utálok tükörbe nézni teljesen elveszi az önbizalmamat.....a műtétnél nem a pénzzel van a gond az meglenne...hanem a korral és úgy érzem nem bírom ki addig..... :(

2014. okt. 9. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Bírd ki azt a fél évet és műttesd meg magadat
2014. okt. 9. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:
de azt mondták ha nem nyeri el azt a formát ami szerintük végleges akkor még egy évet is várni kell........minden nap egy szenvedés kb.
2014. okt. 9. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Gyerekeket is műtenek, ha indokolt, te pedig már nemsokára felnőtt vagy.

Biztosan van megoldás!

2014. okt. 9. 21:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy pszichésen teljesen tönkretesz.....annyira utálom...nem hiszem azt mondták nem mert visszaállhat.
2014. okt. 9. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!