Mi történt az ujjammal?
Figyelt kérdés
Tesi órán 2 súlyzóval összeütöttem a bal középső ujjam és nem bírom mozgatni,piros/lila,lüktet és 2x akkora mint kellene lennie és nagyon fáj!!!Eltört vagy csak megzúzódott?2014. okt. 3. 21:39
1/5 anonim válasza:
Vagy elrepedt. Mivel nincs röntgenszemünk, így érdemes lenne elmenned szakrendelésre. Tudom késő van, meg holnap szombat, de akkor keresd fel az ügyeletet.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Szerintem az lesz :/
2014. okt. 3. 22:04
3/5 anonim válasza:
Mindenképp menj el röntgent csináltatni, ha csak zúzódás, valószínűleg akkor is sínbe kell tenni, hogy minél előbb meggyógyuljon.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem csináltak vele semmit,de nem tört el.Elmentünk gyógyszertárba ,hogy adjanak valamit ,mert ez így nem lesz jó és elmondtuk mi történt adtak kenőcsöt és az segített.Lehet ,hogy elmúlt de ha megnyomom még fáj :/
2014. okt. 25. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!