Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szombaton történt egy kis...

Szombaton történt egy kis belesetem. Szerintetek mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés
Bicikliztem haza kijött elém egy autó nem volt időm meg állni így épp hogy eltudtam menni mellette de visszont hogy ne essek el letettem a lábam pont a patkára.Haza jöttem nagyon fájt alig tudtam rá állni kijött az ügyelet hívtak mentőt bevittek Ceglédre megrögeneztek majd azt mondták csak zuzzodás.Most is úgyan úgy fáj fürdésnél pedig azt vettem észre hogy lila a lábujjaim körül plusz a talpam is lila.Mit javasoltok menjek el vele máshova?
2014. júl. 28. 23:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajna a zúzódás kb annyira tud fájni, mint a törés. A lilaság meg simán lágyrészsérülés jellemzője is lehet. Sokat sajnos nem tudsz tenni, tolj be egy algopyrint, fáslizd be és pihenj sokat.
2014. júl. 29. 01:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2014. júl. 29. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!