Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi lehet a kezemmel?

Mi lehet a kezemmel?

Figyelt kérdés
Szombaton kicsit megütöttem, de akkor még nem fájt. Azóta eléggé fàj, szúr, nyom. Törés vagy repedés is lehet? Picit lilàs de nem nagyon meg meg is van dagadva de az sem vészes. Sajna dokihoz nagyon nincs időm menni.
2014. szept. 30. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig oda kellene menned, mert mi nem tudunk távröntgenezést végezni és ez csak abból derülne ki.
2014. szept. 30. 16:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Regheltől 4 ig dolgozol sajnos. Jövő héten amint lesz szabadon elmegyek. Addig gondoltam hàtha tudtok valamit mondani, hogy milehet még törésen kívül, és mit tudok vele csinàlni. :)
2014. szept. 30. 16:16
 3/7 A kérdező kommentje:
*reggeltől *dolgozok
2014. szept. 30. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha csak fájna és kicsit dagadt lenne, akkor azt mondanám, hogy borogasd, de szúr is és nyom is, akkor lehet, hogy nem egy sima zúzódás, ezért írtam a röntgent, szerintem 4 után is tudsz menni sebészetre, 7-ig, vagy 8-ig rendelnek általában, én a helyedben megröntgeneztetném.
2014. szept. 30. 16:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Nálunk sajnos csak 4 ig rendelnek. Sőt van amelyik csak 2 ig szóval esèlyem sincs. Ügyeletről meg elküldenek mert az van nekik kiírva, higy a friss sèrülteket látjàk csak el. :/
2014. szept. 30. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon príma. :-(((

Akkor borogasd és meglátod, hogy javul-e, de én a helyedben elkéredzkenék holnap a munkahelyről és elmennék a sebészetre.

2014. szept. 30. 16:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Elmentem dokihoz.. Köszi a válaszokat :)
2014. okt. 2. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!