Hátfájásra) gyakorlat/javaslat?
Melyik gyakorlatokat ajánljátok, hogy megerősítsem a hát izmaiamt, és amivel kib*szottul kitudom magam ropogtatni(mert ez segít a legjobban)? Voltam egy csontkovácsnál, kiropogtatott ahogy kell, de mindössze 2 napig volt hatásos, és annyi pénzem pedig nincs, hogy minden 3. nap odaperkáljak 3000 forintot.
A hátfájás egy baleset után alakult ki, valószinűleg az izmaim elszakadtak, vagy csak nagyon megrándultak. Az első 2 hétben a baleset után, allig tudtam leülni és felkelni, egy poharat is fájásokkal emeltem el a asztalról.
A masszázs az szerintetek segíthet a dologba?
Nem vagyok távgyógyász és látnok, de a leírt panaszaiddal érdemes felkeresned egy masszőrt, az jól ki tudja masszírozni az izmokat! Ha szerencséd van, tud olyan gerinc nyújtó gyakorlatot is mutatni ami segít, sőt a későbbiek folyamán egy sima talpmasszázs is segíthet. Állítólag lelki oka is van a hátfájásnak, mint például a sok teher van rajtad.
Nos én a masszázsban hiszek, 16 éves korom óta kínlódtam a derékfájással hátfájással, ezért elvégeztem a masszázs sulit és azóta talpmasszázzsal tartom rendben magam.
Bocs, nem reklám és nem is gyakorlom a masszázst!
Remélem tudtam segíteni valamit!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!