Lehet nálam lélegeztető ballon/maszk?
Figyelt kérdés
Autóba szeretném az elsősegély csomagomat bővíteni . Szeretném megkérdezni hogy mik legyenek nálam az alap B típusú csomagon kívül amiket biztonsággal használhatok,és hasznosak ? Tapasztalatom van elsősegélynyújtásban, ugyanis megrögzött mentő rajongó vagyok és annak is készülök továbbtanulni . Közúti balesethez 5x érkeztem elsőként. 3x segítettem 2x sajnos nem tudtam :( Szeretném ha többet tudnék segíteni annak aki rászorul . Sokat tanulom az elsősegélynyújtást és folyamatosan bővítem a tudásomat :) Értelmes válaszokat . Köszönöm.2014. szept. 14. 00:02
1/4 anonim válasza:
Lehet.
Vegyél egy mentőkést is, amiben van ablaktörő meg övvágó, ha szereted az ilyen kütyüket: [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) Igen szeretem veszek is :)
2014. szept. 14. 00:33
3/4 anonim válasza:
Nagyon szívesen. Arra ügyelj, hogy 8 centinél ne legyen hosszabb a pengehossz, akkor legálisan hordhatod.
Nagyon szép hivatást választottál, sok sikert kívánok tanulmányaidhoz és az életedhez.
4/4 A kérdező kommentje:
Már néztem egy 7.9 cm-eset :) köszönöm szépen. Sokan próbálnak lebeszélni de az embereken való segíteni akarásra születni kell szerintem:) Ezért már nem lehet lebeszélni :)
2014. szept. 14. 01:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!