Hogyan szerezzek kisebb sérülést?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy pl. meghúzni a bokámat. Légyszíves normális válaszokat írjatok, ne olyt, hogy te nem vagy normális stb.2014. szept. 7. 16:57
11/14 A kérdező kommentje:
Leírtam, kilencedikes vagyok...
tudom, hogy szeretnek a szüleim, a tanulásról pedig annyit, hogy kitűnő vagyok
2014. szept. 9. 20:20
12/14 anonim válasza:
Gratulálok a jó tanulmányi eredményedhez, csak így tovább! Javasolom, hogy ne görcsölj rá, hogy anyukád kivel törődik többet vagy kevesebbet, az egyensúly mindenképpen meglesz.
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó!! Köszönöm, igyekszem :)
Egyébként ma történt velem egy kis baleset...elcsúsztam, ráestem az asztal szélére, de elég szerencsétlenül, mert eltört a karom.
Kellett nekem mondani...
2014. szept. 10. 21:05
14/14 anonim válasza:
Jobbulást! Ha hinnék benne, azt mondanám bevonzottad a bajt. Egy több hétig tartó felmentést gyűjtöttél be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!