Hogyan szerezzek kisebb sérülést?
:D
Tehát féltékeny vagy anyukádra, amiért apukádat ápolja, és lusta vagy tornázni. Bravo!
Kilencedikes vagyok, lágy csípővel születtem, minden tesiórám egy kínszenvedés, de nem hajlandóak nekem felmentést adni.
Anyám pedig észre se vesz, apám miatt szabadságot vett ki, pedig az csak egy sz*r seb!!
Milyen a lágy csípő? És kik azok, akik nem hajlandók felmentést adni? A torna sok esetben a gyógyulást segíti, én szerintem nagyon betegnek kell ahhoz lenni, hogy valakit felmentsenek testnevelésből. A mozgás hozzátartozik az élethez, és ha valóban annyi hátrányt okoz a testnevelés óra, akkor menj el a házi orvoshoz. Ő ad majd beutalókat, valaki ad szakvéleményt, aztán vagy felmentenek vagy sem.
Szerintem Te magad sem örülnél egy olyan minősítésnek, ami alapján felmentést kaphatsz.
Lágy csípőízület = szenvedés
Akik nem akarnak felmentést adni = az ortopédusom és a szüleim.
Én inkább járnék akkor már gyógytornára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!