Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Több mint egy éve tartó...

Több mint egy éve tartó térdfájásnak mik lehetnek az okai?

Figyelt kérdés

Tavaly tavasszal szereztem a térdsérülésem a munkahelyen. Fizikai munkát végzek, hajolni kell sokat és emelni.

Meg volt röntgenezve, normálisak az eredmények, most elküldtek rezonancia tesztre, de sajnos Angliában sokat kell várni az időpontra, a háziorvosom pedig nem írt ki betegszabadságra, azt mondván hogy az otthon ülés nem segít rajta. Hasogató, szúró fájdalmat érzek benne amikor hajlítom, nem beszélve akkor amikor súlyt emelek. Kenegettem voltarennel és szedtem gyulladáscsökkentőket.

Mivel még sok idő van addig amig meglesznek az MRI teszt eredmények, hogyan csillapithatnám a fájdalmat? Esetleg valami hatékony gyógymód létezik? Ha dolgozok nem ronthatok rajta?

2014. aug. 22. 15:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a PROENZI3-at Van belőle kenőcs és tabletta. Használd mind a kettőt. Recept nélküli gyógyhatású készítmény
2014. aug. 28. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!