Most múltam el 18 de megmaradt a sérülés, mit válasszak?
Figyelt kérdés
kb fél éve picit megzúztam a könyökömet és akkor még a gyerek rendelésre mentem vele de nemrég elkezdődött hogy nem bírom behajlítani 1-2 percnél tovább mert elkezd fájni és én ugy alszom hogy hason a mellkasomhoz huzom magam alá a kezemet és egyszerűen rettenetesen fáj és lehet köze van a régihez csak nem tudom hogy vissza mehetek e a gyerek orvoshoz akihez akkor mentem vagy már menjek át egy másik felnőtt orvoshoz2014. aug. 10. 00:48
1/3 anonim válasza:
Szerintem visszamehetsz, sok orvos azt mondja, hogy 19 éves koráig ott maradhat az ember, ha nála másként van akkor úgy is elmondja, illetve nem hiszem, hogy vizsgálat nélkül elküldene csak mert elmúltál 18, arról nem is beszélve, hogy a papírjaidat ki kéne kérni tőle, hogy átmehess a felnőtt orvoshoz, szóval úgy is lesz oda egy utad(néhány esetben átküldik, de nálunk ezt hosszú hónapok alatt nem hozták össze, pedig csak egy ajtó választja el a két rendelőt:D).
2/3 A kérdező kommentje:
köszi:D
2014. aug. 10. 02:26
3/3 anonim válasza:
Meg ha előzőleg is a gyerekorvos vizsgálta a könyököd,akkor nyugodtan visszamehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!